Kan ik een verzameldoos met merknaam aanvragen?

Om je afvalinzameling te stimuleren, kun je als publieke inzamellocatie een merkdoos gebruiken om je afval in te verzamelen.

Let op: deze dozen zijn alleen beschikbaar voor specifieke programma's en we kunnen momenteel maar één doos per programma per verzamelaar aanbieden. Wil je weten of het programma van je keuze met verzameldozen werkt, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Is je doos beschadigd en onbruikbaar, stuur er dan een foto van naar onze Klantenservice. We doen ons best om je snel een nieuwe doos te bezorgen (indien beschikbaar).